You hear the door slam and realize there's nowhere left to run. You feel the cold hand and wonder if you'll ever see the sun. You close your eyes and hope that this is just imagination, girl! But all the while you hear the creature creeping up behind. You're out of time...
...'Cause this is thriller, thriller night!

19. syyskuuta 2010

Thrill The World


Thrill The World on maailmanlaajuinen tanssitapahtuma, jossa ympäri maailmaa tanssitaan samalla kellonlyönnillä Michael Jacksonin Thriller-kappaleen tahtiin. Koreografia tanssissa on lähes sama kuin Thriller-musiikkivideossa, muutamaa extrakohtaa lukuunottamatta. Tanssin tavoitteena on pitää hauskaa ja nauttia tanssimisesta ja siinä sivussa päästä Guinnessin ennätystenkirjaan suurimmalla samanaikaisesti tapahtuvalla joukkotanssilla.

Thrill The World-tapahtuman luoja Ines Markeljevic:
Me haluamme tuoda tanssin ilon ihmisille ympäri maailmaa. Haluamme muistuttaa kaikkia, että ennen kuin ajattelet että et voi tai osaa tanssia, sinä pystyt siihen nyt. Haluamme yhdistää maailmaa hauskuudella, tanssilla ja juhlinnalla ja näyttää että siinä todella voidaan onnistua! Se ei ole mahdotonta. "Thriller" on paras keino saada yhteen mahdollisimman suuri määrä ihmisiä.

Thrill The World - Virallinen kotisivu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti